Spachtelputz

Materiaal:
Spachtelputz is een watergedragen sierpleister op basis van een kunstharsdispersie. Toepasbaar op gladde en vlakke ondergronden waar onder beton, cellenbeton, gipsblokken, cementgebonden mortels en platen, kalkzandsteen, gipsblokken, gipsgebonden mortels enzovoort.

De meest gebruikte sierpleister kenmerkt zich, volgens de professionele eindgebruiker, door een uitstekende en gebruiksvriendelijke verwerking met een hoog rendement per m2. Structuur, korrelopbouw en dekkend vermogen worden als de sterke punten ervaren. Heel bewust is er een nieuwe Spachtelputz (Extra Fijn Plus = 1,2mm) aan ons assortiment toegevoegd. Deze nieuwe spachtelputz heeft dezelfde eigenschappen als de Extra Fijn maar kan door haar korrelopbouw en structuur kleine oneffenheden in de ondergrond ‘opvangen’. Hierdoor ontstaat een mooi en ‘strak‘ eindresultaat.

Kleur en Structuur:
Kleur en structuur zijn verrassend! Sierpleister in kleur is daarom een meer dan volwaardig alternatief voor behang….


Kleuren passen bij een grote variatie aan stijlen. De ene kleur wordt geassocieerd met modern, een andere weer met behoudend. Sommige kleuren worden betiteld als zakelijk, maar er zijn er ook die juist huiselijkheid uitstralen. Kleuren roepen stemmingen op. Van avontuurlijk tot hartstochtelijk, van rustgevend tot vredig, van sterk tot onafhankelijk. Kleur is een lichtspel: steeds weer wisselend en verrassend. Dat spreekt de mens sterk aan in zijn gevoelswereld. Een goed gekozen kleur in een interieur brengt sfeer waarin het karakter van een bewoner tot uitdrukking komt. En welke kleuren bij al die stemmingen passen is voor iedere mens weer verschillend. Maar in de door Prinssen ontwikkelde kleurlijnen vindt iedereen die kleur of combinatie van kleuren die past bij zijn beoogde sfeer of favoriete stijl.

Al deze effecten die kleur op ons bestaan heeft, maken het tot een aspect dat het verdient om met zorg te worden gekozen. Dat we daarbij ook aandacht hebben geschonken aan de structuur van ons product spreekt, naar onze mening, voor zich. Waarschijnlijk heeft u al eens met een kleurenwaaier en sierpleister monsterplaat in de hand gezocht naar de kleur en structuur die het beste bij u past. Natuurlijk is het goed om te weten welke kleuren en structuur uw voorkeur hebben. Maar het is nog belangrijker te weten wat kleur en structuur in de praktijk doen. Want iedere kleur en structuur heeft een eigen verhaal. En dát verhaal vertelt een kleurenwaaier of monsterplaat u niet.

Kleuren roepen stemmingen op. Van avontuurlijk tot hartstochtelijk, van rustgevend tot vredig, van sterk tot onafhankelijk. Kleur is een lichtspel: steeds weer wisselend en verrassend. Dat spreekt de mens sterk aan in zijn gevoelswereld. Een goed gekozen kleur in een interieur brengt sfeer waarin het karakter van een bewoner tot uitdrukking komt. En welke kleuren bij al die stemmingen passen is voor iedere mens weer verschillend. Maar in de door Prinssen ontwikkelde kleurlijnen vindt iedereen die kleur of combinatie van kleuren die past bij zijn beoogde sfeer of favoriete stijl.

Wij helpen u graag op weg. Overtuig u zelf! Zoek en vind de kleur en structuur die het beste bij u past. Daarmee creëert u de omgeving waarin u zich prettig voelt


http://www.prinzzen.net

 
Stucadoor Richard.nl, copyright 2009-2013 alle rechten voorbehouden